VÅR MOTTAGNING I CENTRALA GÖTEBORG

Diagnostiskt Centrum Hud i Göteborg är en hudklinik för alla typer av hudsjukdomar. Vi har ett särskilt intresse för diagnostik och behandling av hudtumörer. Vi erbjuder snabb bedömning av misstänkta hudtumörer, vilket leder till minskad oro och färre onödiga operationer. Kräver en hudförändring borttagning har vi en fullt utrustad operationssal här på kliniken, detta innebär korta väntetider för att få en hudtumör borttagen. Behandling kan även ske med till exempel kryoterapi (frysning) och fotodynamisk behandling.

Exempel på hudåkommor som du kan söka hjälp för hos oss är:- Eksem (både barn och vuxna) - Psoriasis - Akne - Misstänkta hudtumörer - Överdrivna svettningar i armhålor och handflator (hyperhidros)

Dr Ylva Ohlsson har avtal med Västra Götalandsregionen, dvs vanlig patienttaxa och frikort gäller. Utöver detta erbjuder vi vård till patienter med privat sjukvårdsförsäkring och till privatbetalande patienter. 

 

BOKA TID TILL MOTTAGNINGEN I Göteborg:

PÅ TELEFON: 031 - 7000 300
ELLER VIA FAX: 031 - 15 88 00 

Våra ordinarie telefontider för bokning är
måndag - fredag 08:00 - 11:00

Vi nås på mail infogbg@dchud.se men kan pga patientsekretessen inte ta emot bokningar via mail. 
Mail svarar vi på så fort vi kan. 

 

VÅR BESÖKSADRESS: 
stampgatan 14, 411 01 göteborg 

Våra besökstider för behandling och bedömning är
måndag - torsdag 8:00 - 16:00
lunchstängt mellan 12-13
fredag 8:00 - 12:00

HITTA HIT:

Vår Göteborgsmottagning ligger bara ett stenkast från Centralstationen mitt emot Gamla Ullevi.

 

Prislista FÖR PRIVATBETALANDE I GÖTEBORg

Läkarbesök: 800 kr
Telefonuppföljning: 350 kr

I detta pris ingår läkarundersökning och recept

Vid provtagning, operation eller andra åtgärder tillkommer kostnader,
exempel på kostnader se nedan:

Blodprover: från 200 kr
Vävnadsprov: från 750 kr
Enklare kirurgiska åtgärder t.ex utbuktande hudförändringar: från 1800 kr
Operation med stygn inkl analys: från 2900 kr 

Vi accepterar i nuläget endast kortbetalning.          


ATT TÄNKA PÅ:

Remissen ska innehålla korrekt, aktuell och relevant information om dig som patient. Beskriv noga dina besvär, hur länge de varat liksom tidigare hudsjukdomar av betydelse. Skriv också varför du vill komma till en specialist.


EGENREMISSEN SKA INNEHÅLLA

Namn

Personnummer

Adress

Tel nr

Beskriv dina symtom samt hur länge de varat

Beskriv varför du önskar komma till en hudspecialist


POSTA DIN REMISS TILL

Stampgatan 14,
411 01 Göteborg

 

ELLER VIA FAX

031 - 15 88 00 

SKRIV & SKICKA DIN EGEN REMISS 

Hos oss är du välkommen att söka på egenremiss. Den bedöms på samma sätt som en läkarremiss. Ladda ner formuläret nedan och skicka till oss per post eller fax, vi kan tyvärr ej ta emot uppgifter per mail pga patientsekretessen. Det är alltid vår medicinska bedömning som avgör om du ska få vård och när den ska erbjudas. Inom 5 arbetsdagar får du en kallelse per brev eller telefon, alternativt information att dina besvär inte klassificeras som i behov av specialiserad hudsjukvård, varvid du får vända dig till din vårdcentral i första hand.


Kundomdömen

 
Jag vill varmt rekommendera diagnostiskt centrum hud i Göteborg. För cirka 1 och ett halv år sedan fick jag det jag nu vet är psoriasis, jag fick utslag över hela kroppen. Jag ville knappt gå till skolan och tyckte att de va otroligt jobbigt att gå med händerna utan att ha dom i fickorna och kortarmade tröjor va inte att tänka på för att då syntes mina utslag över armarna, händerna.

Jag började med att söka till olika vårdcentraler och olika andra hudkliniker utan minsta framgång, det kändes som dom var mera intresserade av att ta betalt än att försöka hjälpa mig med mina hudproblem.

Fick höra om diagnostiskt centrum hud och där kändes det från allra första intrycket som att dom brydde sig där. Dom ville att patienten skulle bli bra inte ta patientens pengar. Finns bara en sak jag ångrar, det var att jag inte sökte dit direkt
— Andre R
Fick inte hjälp utav vårdcentralen av min acne jag hade på grund av hormoner och kontaktade då diagnotistiskt centrum hud.

Hade nästan gett upp hoppet efter mer än 3 år av mycket dålig hy men efter mitt besök blev min hud bättre och bättre och efter bara några månader var min hy helt slät. Nu 1,5 år senare har jag inte fått en enda finne och min hy har aldrig varit bättre. Är otroligt tacksam.
— Hanna
Har efter flera års lidande med en fruktansvärd brännande känsla i hårbotten och stundtals även under fötterna äntligen fått hjälp hos Diagnostiskt Centrum Hud på Stampgatan 14 i Göteborg. Jag har tidigare sökt hjälp både på vårdcentralen och hos privata Hudkliniker utan att få en diagnos. Jag är så glad, lättad och tacksam över att ha blivit av med min smärta och känner att jag vill dela med mig, kanske till någon som lider av samma som jag gjorde innan jag fick hjälp.
— Lisbeth L
Kan verkligen rekommenderas ! Efter att ha varit hos annan hudläkare 2016 ville jag ha en nytt utlåtande av annan hudläkare. Jag fick en tid omedelbart, blev snabbt bedömd med de besvär jag uppvisade och en vecka senare fick jag vederbörlig behandling! Utlåtandet var dessutom professionellt rätt = Psoriasis och aktiniska keratoser, absolut inte “mjällrelaterad” med mjällbehandling som jag hade fått tidigare, utan fick jag fotodynamisk terapi istället. En väldigt stor skillnad på utlåtandena! Dessutom trevligt bemötande från all personal i reception, samt verkligt stor empati från både läkare och sjuksköterskor !! Största förtroende! Skall tillbaka för fler proffsiga behandlingar på denna fantastiska klinik ! Inte så skönt precis, men nödvändigt. Med dessa positiva människor blir det lindrigare, för att inte säga roligt!
— Nils W
Att känna sig sedd med sina hudproblem och få uppföljning samtidigt som man får information om vad som kan göras. Detta gör att man känner sig trygg med vården. Ett föredöme jämfört med tidigare erfarenheter.
— Ann-Mari R