Diagnostiskt Centrum Hud driver kompletta hudläkarmottagningar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi diagnostiserar och behandlar alla typer av hudsjukdomar. Vi har ett särskilt intresse för prickar och misstänkt hudcancer och har stor erfarenhet av att behandla hudtumörer.

Vi erbjuder snabba tider vid förändring i befintliga födelsemärken eller nytillkomna prickar. För att bli ny landstingspatient hos oss i Stockholm krävs fr o m 1 januari 2017 remiss från t ex husläkare eller onlineläkare (www.kry.se), men du är alltid välkommen att boka tid utan remiss och betala privat, se nedan.

Har du tidigare varit hos oss är du förstås välkommen för återbesök. På samtliga kliniker erbjuds landstingsfinansierad vård. Reglerna skiljer sig dock något mellan klinikerna, vg se under respektive klinik. Vi erbjuder också vård till patienter med privat sjukvårdsförsäkring på våra Försäkringsmottagningar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

I Stockholm och Göteborg tar vi också emot privatbetalande patienter.

 

För patienter med estetiska besvär rekommenderar vi Estetiskt Hudläkarcentrum som finns på våra samtliga kliniker. 

Välkommen att boka tid till våra erfarna hudläkare.

.

 


 

Du kan fortfarande boka tid utan remiss

Tyvärr har Stockholms läns landsting beslutat att införa remisskrav för landstingsfinansierade nybesök från 1 januari 2017.

Du som inte har remiss kan boka tid och betala privat. Vg se prislistan ovan för detaljer. Läs gärna noga för att ha rätt förväntningar på ditt besök.

Du som redan är patient hos oss kan boka återbesök som vanligt. 

Ring 08-515 11 500 för Stockholmskliniken eller kontakta oss via 1177 Mina vårdkontakter.

Eller använd dig av vårt remissformulär nedan.

 

 

AKTUELLT

Vi har akuttider varje dag. Ring för tidsbokning, gärna så tidigt på dagen som som möjligt För normalprioriterade besök är väntetiden just nu ca 2 veckor.

Direkt efter sommaren är väntetiderna något längre än vanligt, prioriterade besök erbjuder vi tid inom 30 dagar men för övriga erbjuds i många fall tid först senare under hösten.

 

VÅRA TELEFONTIDER

STOCKHOLM: måndag - fredag 07:30 - 11:30
MALMÖ: måndag - torsdag 08:00 - 14:00fredag 08:00 - 10:00
GÖTEBORG: måndag - fredag 8:00 - 11:00

Telefonen är stundtals hårt belastad och det är svårt att komma fram. Vi svarar på ca 300 telefonsamtal om dagen men har inte kapacitet att ta fler samtal. Det går dock utmärkt att maila namn och telefonnummer (ej personnummer) samt att nå oss via Mina Vårdkontakter på 1177.